Læs Review af Unibet
Eksperttips | Brugertips | Diverse | Konkurrence
Bruger: Kodeord: Husk mig

Nyheder fra Bet365

Review af Bet365

 Gratis livebet på kr. 250 - CL Finalen
28. maj 2016
Bet365 er ude med dette tilbud man ligeså godt kan tage med.

Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid, så giver vi dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme indsats på den store kamp.

For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål, skal du bare placere et væddemål før kampen, og når kampen starter, placerer du et ekstra væddemål på et af Liveoddsmarkederne.

Hvis dit FØRSTE Liveoddsvæddemål taber, så refunderer vi denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. refundering 250 kr*).
Når mere end et Liveoddsvalg er placeret på den samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen. Væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis, og væddemål som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen gælder ikke for dette tilbud.

Som altid, er der masser af muligheder med over 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige i løbet af kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat - Halvleg, Korrekt resultat - Fuldtid og meget mere.
Med et bredt udvalg af før-kamp- og Liveoddsmarkeder og et fantastisk Liveoddstilbud, kan du få stor værdi for dine fodboldvæddemål hos bet365.
* eller tilsvarende i anden valuta
Regler og vilkår

Dette tilbud gælder for væddemål placeret på Champions League-kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid, som spilles på lørdag den 28. maj 2016.
Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen af dit største single før-kampvæddemål, placeret på Champions League-kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid, som spilles på lørdag den 28. maj 2016, op til et maksimum på 250 kr*. Før-kampvæddemål, som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, gælder ikke for dette tilbud, hvad end det lukkes før kampen eller under kampen. Dit største før-kampvæddemål som ikke lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen er kvalificeret (op til 250 kr*).
Risikofrie væddemål anses som dit første singlevæddemål placeret i løbet af Champions League-kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid, som spilles på lørdag den 28. maj 2016. Hvis dit første single før-kampvæddemål lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, vil du ikke længere være kvalificeret til dette tilbud.
Bemærk at 'før-kamp' defineres som væddemål, der placeres før kampstart for Champions League-kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid, som spilles på lørdag den 28. maj 2016, og 'Liveodds' defineres som væddemål, der placeres efter kampstart.
Både dit før-kamp- og Liveoddsvæddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit risikofrie væddemål taber, stræber vi efter at refundere din indsats til din konto indenfor tre timer efter, at kampen slutter. Øvre grænse for det risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
Hvis mere end et Liveoddsvalg placeres på samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen.
Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365 sig retten til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365 sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
Alle kundetilbud er begrænset til ét per person, familie, husstandsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, NETeller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365.
bet365 forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
Tilbuddet er ikke tilgængeligt for kunder med bopæl i følgende lande: Albanien, Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kina, Kroatien, Kasakhstan, Letland, Litauen, Makedonien, Malaysia, Moldova, Polen, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ukraine, Ungarn, Usbekistan og Vietnam.
Alle tilbud fra bet365 er tiltænkt fritidsspillere, og bet365 forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.

28. maj
Gratis livebet på kr. 250 - CL Finalen
22. maj
Gratis Livebet
30. april
Madrid v Dortmund - Gratis væddemål
4. marts
250 kr gratis liveoddsvæddemål på Man Utd v Real Madrid
12. februar
250 kr gratis liveoddsvæddemål på Real Madrid v Man Utd
7. december
Freebet på City-United
5. november
250 kr til Live freebet
27. april
Gratis liveoddsvæddemål på Man City v Man Utd
12. marts
250 kr. gratis liveoddsvæddemål på Chelsea v Napoli
3. februar
Gratis Livespil på Liverpool vs Tottenham
3. januar
Gratis liveoddsvæddemål på Man City v Liverpool
10. december
250 kr gratis Live Bet på Chelsea - Man C
21. oktober
250 kr gratis Live Bet på Man Utd v Man City
15. september
Man Utd v Chelsea - Liveoddstilbud
17. august
Stadig størst
9. september
bet365 Livestreaming (10.-14 september)
24. juli
Se Chelseas Pre-season Asian Tour streamed til din PC hos bet365
3. marts
bet365.com streamer Benfica v Getafe direkte
30. januar
Se brasiliansk fodbold gratis hos bet365
28. november
Se AC Milan - Juventus & UEFA Cuppen gratis hos bet365bet365
Læs Review af Bet365
© Copyright 2001-2017 Materiale må kun kopieres efter aftale med TipsomTips.com

Ordbog | Kontakt os | Om Tips om Tips | Anbefal til en ven | Ludomaniforum