Læs Review af Bet365
Eksperttips | Brugertips | Diverse | Konkurrence
Bruger: Kodeord: Husk mig

Bet365 bookmaker Review

Bookmaker oversigt Vis Bookmaker oversigt

Bookmaker Bet365

Bet365 Bet365 1.000 DKK bonus - Klik her for at benytte dig af denne bonus Bet365 er en af gamets absolutte sværvægtere. Den britiske gigant har over 3 årtier på bagen og er gradvist vokset – en udvikling, der har taget form som eksponentiel vækst de senere pr. år. Bet365 har hovedsæde i Stoke-on-Trent og ejes af bestyrelsesformanden i den engelske fodboldklub Stoke City, Peter Coates, der har over 800 ansatte under sig.

Bet365 fokuserede i starten primært på britisk sport, men med internettets velmagtsdage har de ekspanderet voldsomt og kommet af med High Street-imaget, som både Ladbrokes og William Hill stadig lider under. Bookmakeren favner nu bredt, ja, bredest af samtlige aktører på markedet.

Spiludbud

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Bet365 er i en klasse for sig, når talen falder på spiludbud. Blot fantasien sætter efterhånden grænser for de sportsgrene, man kan spille på hos Bet365. Bet365 kommer så godt som rundt i samtlige af sportens encyklopædi af kampformer, og den i forvejen alenlange liste over sportsgrene bliver på imponerende vis stadig udvidet. Her er simpelthen alt, hvad der er værd at oddse på! Kun atletikfolket vil føle sig forbigået, da udbuddet her er temmelig sølle samt sent tilgængeligt, og halter lysår efter resten af Bet365s mere end solide produkt.

Bet365 har på samme tid en imponerende dybde, hvor der bliver udbudt spil på alt, hvad der rører sig. Der bliver dækket langt ned i rækkerne og en bred vifte af begivenheder. Desuden har Bet365 en funktion, hvor man kan sende dem en forespørgsel om odds på en bestemt event, hvis de ikke udbydes odds på – og så plejer odds at være oppe relativt hurtigt.

Odds og tilbagebetaling

6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner
Man ville fristes til at tro, at Bet365s odds ville være i den lavere ende qua det store udbud, men nej, tværtimod. Bet365 har også på dette punkt oppet sig gevaldigt de senere pr. år og de præsterer en tilbagebetalingsprocent mellem 93-94 %. Lavest er de sekundære og mindre populære ligaer/sportsgrene, mens højest er asian handicaps.

Selv på perifere sportsgrene holder Bet365 fanen højt, og har stor tiltro til deres oddssættere. Man vil ofte kunne finde 91-92 % på selv de mindste sportsgrene.

Bet365 er ofte tidligt ude med odds på bestemte markeder og gør en dyd ud af at være first mover. Det gælder badminton, cykling, vintersport osv. Fodbold samt håndbold savner derimod selvstændig oddssætning på flere markeder, hvor særligt håndbold ofte er direkte kopieret fra Danske Spil.

Spiltyper

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Ingen når Bet365 til sokkeholderne i forhold til sidebets og spiltyper. Selskabet tilbyder en mangfoldighed af forskellige spiltyper indenfor langt de fleste markeder. Det anslås, at Bet365 tilbyder næsten 1 mio væddemål i ugen, når sæsonerne kører på fuldt blus, det taler sit eget og helt tydelige sprog.

Limitpolitik

2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
Limitpolitikken er Bet365s helt store akilleshæl, hvor de differentierer blandt deres kunder i sådan grad, at det ofte bliver helt pinligt. Bet365 har et loyalitetsprogram, hvor kunder der spiller hos dem regelmæssigt får 50-200 kr (afhængig af kundens omsætning) foræret én gang i ugen – mange vil dog opleve, at de før eller siden får en besked om, at de ikke fremover vil modtage denne bonus. Det fremgår dog ikke af denne besked, at man har fået en personlig limit, som tilfældet er, og så er man ikke velkommen i butikken længere, og nærmest afskåret fra spil pga. Onde tunger har heraf givet Bet365 øgenavnet Bet3.65.

Limitpolitikken er en svær balancegang hos Bet365, og nogle vil, heldigvis, som vindende kunder opleve længere snor, før hammeren falder. Den røde tråd kan være svær at få øje på i forhold til gevinst loft selv på ikke-limiterede konti, da man i nogle tilfælde kan vinde 25000 kr på en træningskamp fra engelsk sekundafodbold, men i mange andre sportsgrene på to-vejs væddemål blot kan vinde 850 kr (badminton, cykling, atletik osv).

Livebetting

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Bet365s udbud på livebetting er mildest talt imponerende, og ingen andre bookmakere er i nærheden af at matche dette overflødigheds horn af kampe. Dette er simpelthen livebetting portalernes A til Z – tidernes ubestridt største udbud. Bet365 udvikler sig med lysets hast på dette område, hvor de bliver ved med at tilføje flere og flere markeder til det hastigt voksende udbud. Portalen i sig selv er i særklasse med løbende odds hele tiden, og derfor bliver odds kun sat på standby på de absolut mest nødvendige tidspunkter omkring nøgleepisoder.

Der bliver udbudt livebetting på selv sekunda rækker, og et af de nyeste tiltag er dansk 1.division, hvor Bet365 tilbyder odds på stort set alle kampe, selvom der ikke er tv-dækning. Der bliver desuden i større og større udbudt livebetting på selv Challenger-turneringer i tennis.

Ganske enkelt unik.

Support

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Bet365 tilbyder en yderst professionel support, hvor der tilbydes support på et hobetal af sprog. Dansk support tilbydes dagligt i tidsrummet 10:00-01:00 via livechat eller pr. mail, hvilket ingen andre aktører på markedet kan diske op med, og det må siges at dække langt de flestes behov. Via livechat vælger man sig ind på emne, så man er sikker på, man ender i den rette afdeling og dermed får kyndig vejledning.

Bet365s support er utrolig effektiv, og man går ikke tomhændet derfra.

Ind- og udbetalinger

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Heller ikke på dette område står Bet365 tilbage for nogen. Bet365 tilbyder bankoverførsel, kreditkort og e-wallets (Moneybookers og Neteller) og dermed hele pakken af tænkelige muligheder. Som en af de færreste tilbyder Bet365 også ”ungdoms kreditkortet” Visa Electron.

Alle transaktioner er gebyrfrie.

Konklusion

6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner
Bet365 har virkelig forceret de sidste pr. år og må siges at have taget førertrøjen. De tilbyder det klart største udbud på markedet, og formår på trods af det at have en tilbagebetalingsprocent i den sjove ende. Bet365 udmærker sig særdeles positivt på langt størstedelen af kriterierne, hvor de er med helt fremme i feltet. Den eneste hage ved Bet365s samlede produkt er en meget tvivlsom limitpolitik, hvor der i nogle tilfælde ikke skal meget til, før man havner i det store firmas sorte bog.

Bet365 tilhører kategorien af "must have"-bookmakere.

Vurdering

Brugernes vurdering: 2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
Din vurdering: 1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner 6 stjerner 7 stjerner

Detaljer

Bet365
Teoretisk tilbagebetaling: 94%
Betaler til bank?: Ja
Gratis FEDEX?: Ja
Gebyr på credit card?: 0%
Singler: Ja
Højt på favorit/overraskelse?: Overraskelser
Beliggenhed: UK
Link: Bet365bet365
Læs Review af Bet365
© Copyright 2001-2017 Materiale må kun kopieres efter aftale med TipsomTips.com

Ordbog | Kontakt os | Om Tips om Tips | Anbefal til en ven | Ludomaniforum