Læs Review af Bet365
Eksperttips | Brugertips | Diverse | Konkurrence
Bruger: Kodeord: Husk mig

En torsdag med betting tips, Europa League og dansk pokalturnering.

26. april 2012 (10:27)

Onsdag aften fik vi fundet frem til den sidste deltager i dette års Champions League finale, som jo afvikles den 19 maj, og hvilket drama. Madrid kunne ikke stå for presset, da tingene skulle afgøres fra straffepletten, og så oplevede vi vel endnu en overraskelses, og nu er finalen, Bayern - Chelsea, og for første gang nogensinde, så har et hold hjemmebane i finalen. Det sker når Bayern løber ind på Allianz Arena, og mon ikke at størstedelen af de 69.900 tilskuer, vil prøve at "bære" Bayern frem imod den største triumf, som det kan ende med at blive, for Bayern Munchen.?

Denne torsdag, skal vi blandt andet fundet frem til den sidste deltager i den danske pokalturnering, og første hold, som er klar, er FCK, som var meget heldige med, at "kun" at tabe 3-4 i SønderjyskE, og dermed går videre på reglen om udebane mål, da FCK vandt 1-0 i Parken, i første opgør. Aftens opgør, er imellem Horsens og HB Køge, og første opgør endte 2-2, så på forhånd, er det Horsens, som står med de bedste kort på hånden, men om de bare gør arbejdet færdigt, det har vores ekspert, Hjorte, et bud på, og det kan du tjekke ud her:


Se Hjortes tip


Klokken 21.05 skal vi havde fundet frem til hvem, som skal stå i finalen, i Europa League, som afvikles den 9 maj i Bukarest. Ath. Bilbao skal hjemme forsøge, at få vendt et 1-2 nederlag i første kamp, til Sporting, og med tanke på, at Bilbao har været stærke på eget græs i denne sæson, så er det vel ikke helt umuligt, at vi får en "ren" spansk finale.

I aftens andet opgør, er det et "rent" spansk opgør, hvor Valencia tager imod Atl. Madrid, og efter at Madrid, anført af Falcao, vandt det første opgør med 4-2, så er Valencia tvunget til at score mindst 2 gange, hvis de skal nå finalen. Valencia kan måske finde lidt "håb" i de to indbyrdes opgør i denne sæson i ligaen, da Valencia vandt 1-0 hjemme, og spillede 0-0 ude.

Alt i alt, så tegner det sig til at blive en spændende torsdag aften på de Europæiske fodboldbaner, og mon ikke at der i løbet af dagen, vil komme et spil eller to, fra vores eksperter, her på TOT.


af Thomas Rengtved

24. oktober (00:02)
Nærmere millionen
8. september (00:22)
Suppe igen på fredag
25. august (00:19)
Farvelapoel
13. august (01:04)
Mesterskabet ryger til Manchester i år.
23. juni (10:05)
Et helt åbent EM
19. juni (08:35)
Status efter 2. runde
8. juni (07:59)
Overblik over EM bonusser
1. juni (06:23)
Klar til EM
24. maj (12:40)
Atl. Madrids tur?


SENESTE 30 DAGES MEST LÆSTE
Læs Review af Unibet


Læs Review af Unibet
© Copyright 2001-2017 Materiale må kun kopieres efter aftale med TipsomTips.com

Ordbog | Kontakt os | Om Tips om Tips | Anbefal til en ven | Ludomaniforum