Læs Review af Bet365
Eksperttips | Brugertips | Diverse | Konkurrence
Bruger: Kodeord: Husk mig

Danske Spil bookmaker Review

Bookmaker oversigt Vis Bookmaker oversigt

Bookmaker Danske Spil

Danske Spil Danske Spil blev stiftet i efterkrigstiden i 1948 som en konsekvens af ”lov om tipning”, der blev vedtaget i det danske folketing. Danske Spil, tidligere Dansk Tipstjeneste, har monopol på langt størstedelen af af pengespil i Danmark – deraf ”Monopolet” i folkemunde. Den danske stat ejer 80 % af aktiebeholdningen i Dansk Tipstjeneste, mens Danmarks to største idrætsforbund, Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger, tegner sig for hver 10 %. Danske Spil er opdelt i to afdelinger; vidensspil og heldspil, hvor vidensspil er spillene i betting-regi (fx Måljagt, Oddset og Tips). En spillekrone fordeles således: • 60,9% Præmier • 14,7% Overskud (tipsmidler) • 11,5% Statsafgifter • 6,5% Forhandlerprovision • 7,0% Administrationsomkostninger

Spiludbud

3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner
Danske Spil dækker et bredt udvalg af sportsgrene, hvor det basale behov stilles. Danske Spils udbud er skræddersyet til danskeren. ”Den Lange” er blevet udvidet fra 128 væddemål til 256 væddemål, mens fodbold stadig udgør langt størstedelen. Danske Spil både de universale sportsgrene men også nichésportsgrene, der nyder stor opmærksomhed i Danmark. I mange tilfælde er Danske Spils doublekrav frafaldet og de udbyder til stadighed flere og flere single-kampe.

Odds og tilbagebetaling

3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner
Tilbagebetalingsprocenten på ”Den Lange” er 88, hvor Danske Spil gør sig negativt bemærket i forhold til internet-bookmakerne, hvor de fleste har 92-95 %. Danske Spil har løbende oppet sig på denne front, men er stadig milevidt fra markedets førende på denne front.

Spiltyper

1 stjerner1 stjerner1 stjerner1 stjerner1 stjerner1 stjerner1 stjerner
Danske Spils primære spiltype er 1x2, men afhængig af kampens generelle interessse og interesse i dansk øjemed findes et væld af andre muligheder såsom 1x2 handicap (europæisk handicap), under/ over antal mål, spillerspecials H2H. Da Danske Spil har et begrænset udbud på 256 væddemål pr. spillekupon, så er denne naturligvis præget af stor overvægt af 1x2-væddemål.

Limitpolitik

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Danske Spil er ubestridt markedets bedste aktør i forhold til limits. Limits er et fremmedord hos Danske Spil, der hverken opererer med personlige limits eller generelle limits på væddemål. Man kan spille 5000 kr hvert 15 min pr. tipsmaskine, og det bør stille alles behov. Danske Spil slasher samtidig også odds i mindre grad end onlinebookmakere.

Livebetting

2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
Danske Spil tilbyder livebetting på de begivenheder, der har større interesse for dansk publikum. Det gælder primært tv-transmitterede kampe på danske kanaler i forbindelse med fodbold og håndbold. Udbuddet dækker ofte 1x2, handicap samt under/over og dækker dermed igen de basale behov. De udvider hele tiden udbud og under Tour De France tilbød de en række specials, som var helt eksklusive fx hvem der ville vinde indlagte pointspurter.

Support

4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
Danske Spil har support via både mail-korrespondance samt telefon, hvor der er forskellige afdelinger alt afhængig af, hvad henvendelse drejer sig om. Danske Spil er kendetegnet ved en rigtig god og hjælpevenlig support, der korresponderer personligt og ikke ved standardmails. Danske Spil har endnu ikke en feature som livesupport, som mange er gået over til.

Ind- og udbetalinger

2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
Til indbetalinger ved spil via nettet kan bruges kreditkort, og bankoverførsel er naturligvis ikke relevant i dette henseende. Danske Spil tager ikke gebyr for indbetalinger i modsætning til nogle af onlineaktørerne.

Konklusion

3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner
Danske Spil er bestemt en anbefalingsværdig bookmaker, der følger udviklingen og konstant forbedrer sig. Danske Spils tilbagebetalingsprocent og udbud er helt i bund, hvilket selvsagt trækker ned i den samlede vurdering. Danske Spil flotter sig på limit-området, hvorfor det ofte er muligt at fange rigtig gode odds på trods af den mindre gode TBP. Danske Spil forsøger efter bedste evne at komme med på moden af nye initiativer indenfor branchen og har taget syvmileskridt fremad de seneste pr. år. Derudover er det værd at bemærke, at Danske Spil støtter mange gode formål med tipsmidlerne.

Vurdering

Brugernes vurdering: 4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
Din vurdering: 1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner 6 stjerner 7 stjerner

Detaljer

Danske Spil
Teoretisk tilbagebetaling: 88%
Betaler til bank?: Ja
Gratis FEDEX?: Ja
Gebyr på credit card?: 0%
Singler: Ja
Højt på favorit/overraskelse?: Overraskelser
Beliggenhed: Danmark
Link: Danske Spil© Copyright 2001-2017 Materiale må kun kopieres efter aftale med TipsomTips.com

Ordbog | Kontakt os | Om Tips om Tips | Anbefal til en ven | Ludomaniforum