Læs Review af Unibet
Eksperttips | Brugertips | Diverse | Konkurrence
Bruger: Kodeord: Husk mig
Vi snakker om: Everton v Chelsea af Ghost   

Unibet bookmaker Review

Bookmaker oversigt Vis Bookmaker oversigt

Bookmaker Unibet

Unibet Unibet  kr. 1500 - Klik her for at benytte dig af denne bonus Unibet er en nordisk bookmaker med rødder tilbage til 1997. Gradvist har Unibet udviklet sig til at være en af Europas største spiludbydere og valgt Norden samt Benelux + Frankrig som kerneområder.

Unibet har vundet en del forskellige priser som bl.a. tæller eGaming Review "European sportsbetting operator of the year" i både 2006, 2008 og 2009.

Spiludbud

7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner7 stjerner
Unibets spiludbud er skræddersyet til danskeren. Der er god dybde i både fodbold, håndbold og tennis som er de største sportsgrene herhjemme.

Unibet tilbyder odds på stort set alt, hvad der rører sig sig i sportens store encyclopædi. Finder man det ikke hos Unibet, så finder man det sandsynligvis heller ikke andre steder.

Unibet gør sig særdeles godt bemærket med deres udbud på markeder som atletik, badminton, cykling, speedway og vintersport, som er populære markeder for danske gambler, hvor Unibet er flere længder foran resten af feltet.

Odds og tilbagebetaling

6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner
Unibet præsterer en pæn tilbagebetalingsprocent på den gode side af 93 %. Unibet adskiller sig fra stort set resten af markedet ved at have en mere jævn fordeling af deres tilbagebetalingsprocent kontra mange andre, der har meget høje på nogle markeder og tilsvarende meget lave på andre markeder. Dette giver naturligvis en edge til brugere, der gerne gør sig i nichesportsgrene.

Det taler positivt, at Unibet i høj grad er first mover og sætter selvstændige odds.

Spiltyper

6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner
Unibet flotter sig med et meget imponerende udbud af forskellige spiltyper.

Størst og bedst er man naturligvis på fodbolden, hvor der er altid er mange alternativer af forskellig art. Typisk over 20 spilmuligheder på de største rækker.

Amerikanske sportsgrene nyder også stor opmærksomhed, hvor der ofte udbydes odds på spillerspecials.

Generelt kan man sige, at Unibet har et væld af forskellige muligheder, og de plejer at oppe sig ved de større slutrunder indenfor alle sportsgrene.

Limitpolitik

3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner
Unibet hører til rækken af bookmakere, der har en meget skrøbelig limitpolitik.

Der er mange eksempler på, hvor grusomme Unibet kan være på dette område med farceagtige personlige limits, der hører til kategorien, der er helt til grin.

De fleste vindende kunder vil før eller siden møde en form for limitering, og det kan være enten på de enkelte markeder eller gennem hele sportsbooken, og så ved man, at man ikke er velkommen i butikken længere.

Livebetting

6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner
Unibet har i de senere år udviklet sig markant på deres livebetting sektion, hvor de har et meget flot udbud.

Der tilbydes dagligt en perlerække af muligheder indenfor rigtig mange sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold, basketball, ishockey, snooker, dart, volleyball, vintersport osv. Der er noget for en hver smag her.

Spiludbud er øget ganske betragteligt i den senere tid, og der findes i højere grad flere forskellige valgmuligheder på bl.a. U/O og handicaps, mens der også i stigende grad udbydes spil af typen scorer/scorer ikke på både hold og spillere.

Unibet satser stort på livestreaming, og har sikret rettigheder til mange forskellige ligaer og events, og det gør oplevelsen større ved et besøg på denne flotte livebettingportal.

Support

6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner6 stjerner
Unibet har naturligvis support på dansk taget i betragtning, at det er et af kerneområderne for denne nordiske bookmaker.

Unibet er gået med på moden med livechat, som har åbent i dagtimerne, og har hjulpet gevaldigt på dette område. Email-korrespondance har ikke været Unibets stærkeste kort med lige dele standardsvar og brugbare svar, og det har ofte været et irritationsmoment.

Der tilbydes også support over telefon, som foregår på et gratis nummer.

Ind- og udbetalinger

2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
Unibet er sat helt til vægs i forhold til resten af markedet her, hvor det nærmest er arrogant, at de tillader sig at tage et gebyr på 2.5 % ved indbetaling med kreditkort, som stadig er oftest brugt til indbetalinger. Stort set alle andre bookmakere har påtaget sig selv denne udgift eller reduceret procent-satsen betragteligt.

Indbetalinger via bank eller E-wallets er uden gebyrer som hos alle andre.

Det er direkte frækt, at Unibet går mod strømmen og så endda tager så markant et gebyr, og derfor denne rating.

Konklusion

5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner
Unibet er en nordisk bookmakergigant, hvor der er meget samlet under ét tag. Unibet favner bredt - meget bredere end de andre nordiske bookmakere, og har bestemt konkurrencedygtige odds i den bedre ende - og så sætter de rigtig mange selvstændige odds.

Unibet har vundet mange anerkendte priser for deres produkt, og det er ikke uden grund. Dette er en "must have" bookmaker, som man ikke kan undvære i porteføljen.

Vurdering

Brugernes vurdering: 2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
Din vurdering: 1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner 6 stjerner 7 stjerner

Detaljer

Unibet
Teoretisk tilbagebetaling: 88%
Betaler til bank?: Ja
Gratis FEDEX?: Ja
Gebyr på credit card?: 2%
Singler: Ja
Højt på favorit/overraskelse?: Favorit
Beliggenhed: Malta
Link: Unibetbet365
Læs Review af Bet365
© Copyright 2001-2017 Materiale må kun kopieres efter aftale med TipsomTips.com

Ordbog | Kontakt os | Om Tips om Tips | Anbefal til en ven | Ludomaniforum